De Fairtrade Businessloop Zeist op 8 september bij Atletiekvereniging Fit was een succes. Twintig teams van elk vijf deelnemers van bedrijven en maatschappelijke organisaties namen aan de estafetteloop deel. De regen hield op toen de deelnemers begonnen aan de warming up verzorgd door Profit. Vanwege het wisselvallige weer was het parcours voor de helft verlegd naar de baan van Fit in plaats van het aangrenzende bos. De totale afstand was ingekort tot ca. 19 km en was daarmee iets minder dan een halve marathon (21 km). Marjan Bakker bracht als speaker een enthousiaste sfeer voor de lopers en publiek op de baan.
Op de eerste plaats eindigde het team van Sunny Camp in een totale tijd van 1.31.46 uur. Torsten Beijaard was de snelste loper met een tijd van 14.05 minuten. De tweede plaats werd ingenomen door het team van accountantskantoor Meeuwsen Ten Hoopen met een tijd van 1.33.15 uur. Als derde eindigde het team van ABN Amro MeesPierson in een tijd van 1.34.09 uur. De prijzen werden uitgereikt door wethouder Jacqueline Verbeek-Nijhof.

 

businessloop foto: W. Maten

De Fairtrade Businessloop was een geslaagd evenement met een goede teamsfeer en volop gelegenheid tot netwerken. De deelnemers genoten van fairtrade eten en drinken verzorgd door vier lokale bedrijven. De honderd deelnemers kregen een speciaal t-shirt dat besteld wordt bij een fairtrade bedrijf. Door mee te doen aan de loop leverden ze een bijdrage aan een meer eerlijke handel in de wereld, te beginnen in Zeist.

Het evenement is een succes geworden door het enthousiasme van de deelnemers en de twintig vrijwilligers die achter de schermen actief waren. De businessloop is georganiseerd door de Stichting Zeister Businessloop en de Werkgroep Fairtrade Gemeente Zeist in samenwerking met AV Fit.

Wij danken onze sponsors:

 

Beeldmerk_Zeist

Enoor ICT voor het MKB
sunnycamp enoor ict AV FIT enoor ict

AVFIT Atletiek & Survival
antropia enoor ict figi enoor ict
Share this Page